Att hyra lägenhet i Hammarby Sjöstad

Jag har länge velat flytta men jag har så himla svårt att veta vart jag vill bo. Stockholm är stort och jag prioriterar att ha nära till jobbet. Jag känner dessutom inte att jag kan betala hur mycket som helst, men det största problemet är kanske snarare att få tag i en ledig lägenhet i största allmänhet. Så tänkte jag innan åtminstone. Numera har jag däremot en annan syn på det hela.

Jag har nämligen bestämt mig för vart jag vill bo, nämligen i Hammarby Sjöstad. Jag hittade nämligen via länken https://snabbostad.se/hammarby-sjostad en otroligt bra lägenhet och dessutom har jag otroligt nära till jobbet eftersom jag jobbar på Södermalm. Detta bara dök upp i mitt flöde och jag såg det som någon typ av öde. Hos snabbostad.se anmäler man sig och så snart det finns en lägenhet utifrån dina preferenser du angivit så får du sms eller mejl. Det var precis det jag fick och numera så är kontraktet signat och klart, jag flyttar inom en månad.

Att bo i Hammarby Sjöstad

Jag kan egentligen inte uttala mig så värst mycket än eftersom jag aldrig bott där, däremot så har jag bott på andra sidan vattnet för några år sedan och där trivdes jag otroligt bra. Jag tvekar med andra ord inte på att jag kommer trivas även här. Det finns ett rikt naturliv i närheten vilket jag prioriterar högt, det är dessutom otroligt nära till vatten och detta är verkligen min kärlek. Att bara få ta en promenad längs vattnet är den bästa känslan jag vet. Jag tror att jag kommer trivas otroligt bra i lägenheten och jag är dessutom otroligt glad över att det är nära till jobbet och att jag dessutom kan gå dit. Hammarby Sjöstad – nya drömstället för mig!

Kommentarer är stängda.