Mopedverkstad

Min alldeles egna mopedverkstad ska jag öppna om två veckor. Jag är helt exalterad över detta, att min dröm om en mopedverkstad äntligen blivit sann. Jag kan knappt tro det faktiskt. När jag var 13 år började jag meka med min brorsas moped första gången. Han kunde absolut ingenting om mopeder och var inte ett dugg intresserad av att lära sig heller. Så jag fick fria händer att greja med hans moppe, vilket han fick ångra när jag hade trimmat den åt honom, utan att han visste om det, och han åkte dit för polisen och fick böter. Inte så himla kul för mig då eftersom jag fick stå för den boten. Men jag lärde mig att man absolut inte fick trimma mopeder.

Öppna mopedverkstad

Ända sedan dess har jag hållt på att meka med mopeder och jag vet att jag tjatade på farsan om att han skulle bygga till vårt garage så att jag kunde få ha en egen mopedverkstad och ta emot kunder, då var jag 16 år och hade kört moped i två år (jag började lite i smyg utan körkort). Farsan tyckte inte att det var någon bra idé av någon anledning så jag drömde om att öppna egen mopedverkstad så snart jag hade flyttat hemifrån.

Min egen mopedverkstad

Nu har jag haft mitt eget lilla torp med ett ganska stort garage, sedan 1 år tillbaka och nu har jag inrett garaget så att jag för första gången på riktigt kan ta emot kunder för att hjälpa dom att laga mopeder. Snart har min dröm om en alldeles egen mopedverkstad gått i uppfyllelse på riktigt, utan att farsan har behövt vara inblandad på något vis. Jag ska visa dom att jag minsann fixar saker och ting på egen hand utan deras hjälp. Hittills har det gått jäkligt bra för mig, hur många har ett eget hus när dom är 20 år?

Kommentarer är stängda.