Fårskinnstofflor

Kan ett par fårskinnstofflor bli årets julklapp tro. Jag tycker faktiskt att det borde bli så, nu när vi ska ställa om hela Sverige och vara så gröna i allt vi gör. Ska vi inte börja föda upp får och boskap igen för att ta vara på skinnet och göra kläder och annat med eftersom allt är miljöfarligt. Men till att göra rent skinn behövs sannolikt en massa rent vatten samt en massa medel för att inte skinnet ska mögla eller ruttna. Det spelar nog ingen roll hur vi än gör för vi kommer stå med rumpan bak i vilket fall, framförallt när det gäller omställningen för miljön.

Fårskinnstofflor är det bästa

Själv skulle jag inte kunna leva utan mina älskade fårskinnstofflor! Eller kanske skulle jag, men det hade varit väldigt kallt. Jag har alltid hört till dom där personerna som alltid är kall om fötterna (och händerna) och har väldigt svårt för att bli varm om fötterna när jag väl blivit nedkyld. Det behöver inte innebära att jag har varit ute i minusgrader och varit nära på att förfrysa mina fötter. Nej, det kan vara mitt i sommaren när jag ska gå och lägga mig. Jag har sovit med mina fårskinnstofflor på mig under flera somrar ska jag bara få be att tala om.

Ge bort ett par fårskinnstofflor

Nu är väl kanske inte alla lika frusna om fötterna som jag själv är, men det har faktiskt varit ett problem för mig genom åren. Jag har försökt med raggsockar, ullsockar, fleecesockar och flera andra slags tofflor och grejer. Duntofflorna trodde jag skulle rädda mina kalla fötter men icke! Det hjälpte ingenting när jag väl hade blivit iskall. Därför testade jag en vinter att köpa ett par fårskinnstofflor, och sedan dess har jag bara använt fårskinn när jag fryser för det är det enda som hjälper. Jag tycker att du ska ge bort ett par fårskinnstofflor i julklapp i år.

Kommentarer är stängda.