Paracord till egna paracordarmband

Vet ni vad man kan använda paracord till? Jo hur många saker som helst. Men just nu håller jag på att tillverka armband i regnbågens alla färger. Jag har beställt paracord till egna paracordarmband på pärlgrossisten. Där kan man beställa allt till egna armband och allt annat pyssel också förresten. Det är verkligen roligt och avslappnande att göra egna armband. Fort går det också. Det går ju även att göra nyckelringar med linan. Jag antar att det bara den egna fantasin som sätter gränser.

En pysselhörna som bara växer

Jag är  ju som sagt varit inne och kikar runt på pärlgrossistens hemsida ganska ofta och ser bara mer och mer saker som jag vill beställa till min lilla pysselhörna, som inte är så liten längre.  Det finns paracord med reflextråd invävt, riktigt bra. Tänk att göra hundhalsband på det. Sen finns det också tråd som lyser i mörkret, tänk om barnen kunde ha det på ett disco riktigt coolt. Ja det finns  verkligen allt man kan önska sig på denna  hemsidan. Tänk på allt pyssel man kan göra med en lina som från början var avsedd till fallskärmar. Det är verkligen roligt att göra detta. Det är ju bra att det finns en sajt där man kan beställa allt man behöver och lite till för att tillverka alla dessa armband, och annat man vill göra.

En lönande hobby

Nu har jag haft loppis. Eller det är ju inte jag men vår fotbollsklubb har anordnat en loppis där man kunde hyra bord, så jag passade på att göra det. Jag har sålt nästan alla mina armband av paracord. Men jag fick även sålt nyckelringar, hundhalsband, nyckelband, armband som lyser mörkret. Jag fick faktiskt beställningar på både armband, nyckelband och hundhalsband.