Snygga och funktionella plagg för alla friluftsmänniskor

Den senaste tiden har jag blivit fullkomligt besatt av olika friluftsplagg. Då jag hänger till största delen ute i naturen året runt på min lediga tid har jag alltid tyckt om att testa nya plagg, funktioner och modeller. En extra förkärlek har jag för just jackor och jag älskar när det görs jackor som nu under vintern håller värmen, håller mig torr och gärna kommer i ett snyggt och häftigt mönster eller liknande. Ibland är det ju så svårt att veta hur man skall klä sig under den här tiden på året för vissa dagar är det hur kallt som helst och andra dagar är det relativt varmt men ändå kall vind och regn. Inte konstigt att man vill gardera sig med flertalet olika plagg helt enkelt.

Vattenavvisande jacka med hög krage och fleecefodring

Mitt senaste tillskott är ifrån p4h och jag måste säga att det är en ny solklar favorit. Jag köpte en rosa med ett häftigt mönster i och som både är vattenavvisande och riktigt funktionell med flertalet fickor och finesser. Jag gillar den så mycket att jag i julklapp skall önska mig fler friluftsjackor från p4h. Förutom det redan nämnda är den även tillverkad med en hög och bra krage, samt att den är stretchig och tunt fodrad med fleece. Precis vad jag tycker om!

Matchande set – Ett vinnande koncept

Förutom dessa galet snygga friluftsjackorna finns det massor av andra bra plagg på p4h för den som älskar friluftsliv, och ett sortiment för både dam och herr. Det är ju faktiskt lite extra kul om man har ett helt matchande sätt så jag tror nästan att ett par byxor till min rosa favorit jacka även det får hamna på årets önskelista. Jag har även spanat in deras snygga mössor och pannband vilket jag tycker är en liten accessoar som gör mycket till en hel outfit.