Lågtryck över Borås

Sitter och planerar utskick till kunder. Ska skicka iväg vår senaste produktkatalog samt en prislista. Är klar med katalogen och ska bara lämna den för tryck. Använder ett tryckeri i Borås som vi samarbetet med under ett par år. Tryckeriet ligger nära kontoret, det tar bara 3 minuter att knata över till deras lokaler. Det blir totalt 300 kuvert som ska skickas iväg. Vårt tryckeri i Borås sköter allt, de kommer även posta utskicken till kunderna. Jag behöver bara lämna in bildfilerna jag vill att de ska trycka.

Visitkort borde jag uppdatera, vi bytte logotyp på företaget förra året och jag har missat att uppdatera mina visitkort med den nya logon.

Ser ut att bli regn i Borås idag, det är ett lågtryck över staden och molnen hopar sig. Lågtryck är motsatsen till högtryck och innebär att lufttrycket är lägre än det omgivande området. Det finns olika varianter av lågtryck. Värmelågtryck och rörliga lågtryck är exempel på variationer av lågtryck.

Man kikar en del på vädret och försöker förutspå vilka kläder man ska ha på sig under dagen. Ofta händer det att jag kikar på väderlekstjänsterna YR, SMHI eller Iphones egna väderprogramvara. Vilken av dessa ger bäst prognoser? Det är svårt att välja, men ofta faller valet på YR. Hur exakt YR är på att prognosticera skiljer sig. Ibland lyckas de fenomenalt, medan andra dagar är de helt ute och cyklar.

Behöver nya regnkläder. Ska ta mig en kik på nätet efter förslag på plagg. Regnkläderna får gärna klara av lite tuffare tag. Regnjackan jag äger idag har gått sönder på insidan. Den är ganska tunn och skön att bära, men kvaliteten har som sagt inte levt upp till mina förväntningar.

När jag ändå kikar på regnkläder ska jag skaffa mig ett par nya stövlar. Det blir ett par nya Tretorn stövlar. Använder stövlar ganska mycket under hösten när jag är ute i skogen.